top of page

SmartPay Headless - plata cont la cont acum și sub brandul tău

Actualizată în: 29 sept. 2023

Platforme de eCommerce, magazine online create de la zero sau platforme de servicii financiare - fiecare depune eforturi pentru a fi mai aproape de utilizatorii săi și a le oferi o experiență lină și unitară pe tot parcursul vizitei acestora, de la prima accesare a unei platforme și până la finalizarea tranzacțiilor.

Pentru că la Smart Fintech suntem atenți la evoluția nevoilor către personalizare a platformelor ce integrează plata cont la cont cu SmartPay, acum îți punem la dispoziție și o versiune headless a SmartPay. În funcție de timpul și resursele de care dispui pentru integrare, dar și de profilul utilizatorilor tăi, poți alege versiunea SmartPay care se potrivește cel mai bine business-ului tău.


Ce este SmartPay Headless?


SmartPay Headless este o versiune SmartPay care îți oferă libertatea de integrare a plății cont la cont sub pălăria brandului tău. Ce înseamnă asta? Utilizatorii ajunși la checkout vor iniția plata produsului sau serviciului oferit de tine chiar din interfața platformei tale, interactionând astfel cu o singură identitate de brand – brandul tău.


De ce, când și cum să folosești SmartPay Headless?


Prin integrarea uzuală a SmartPay, utilizatorii interacționează cu o interfață SmartPay distinctă de site-ul sau platforma ta. Diferențierea SmartPay printr-o grafică simplă, alături de termenii și condițiile Smart Fintech de furnizare a serviciului de plată cont la cont, oferă încredere și siguranță la plata online și este ușor de recunoscut de către utilizatori, serviciul de inițiere a plății fiind integrat și în alte platforme comerciale.

Astfel, SmartPay se integrează rapid și cu zero efort suplimentar dedicat interfeței cu utilizatorii tăi.


Dacă însă îți dorești să oferi o experiență de plată la checkout care se încadrează perfect în identitatea brandului tau și să asiguri clienților familiaritate și unitate la fiecare pas făcut în platforma ta, atunci poți prelua responsabilitatea și crearea design-ului integrării SmartPay.

Astfel, clienții tăi vor ramâne înconjurați de elementele caracteristice brandului tău pe parcursul inițierii plății cont la cont și până la autorizarea acesteia, când vor fi transferați în aplicația online a băncii lor. Autorizarea se finalizează cu redirectarea automată a clienților înapoi în website-ul tău.



Account to account payment through SmartPay or headless

SmartPay Headless poate deveni o opțiune de integrare atunci când:

  • Vrei să oferi clienților tăi cât mai puțini pași în afara site-ului tău, chiar și atunci când serviciul terț, SmartPay, este esențial în finalizarea tranzacției

  • Ai timp și resurse pe care le investești suplimentar în crearea interfeței de inițiere a plății

  • Vrei să păstrezi atenția utilizatorilor asupra propriei tale identități de brand.


În ambele cazuri însă, atunci când alegi să integrezi SmartPay sau versiunea Headless, este necesar să expui în pagina de inițiere a plății online cont la cont termenii și condițiile de funcționare a serviciului SmartPay pentru utilizatorii tăi. Fiind vorba de un serviciu de plată, care facilitează digitalizarea transferului bancar și redirecționează automat clienții către platforma de online banking și înapoi, afișarea elementelor de încredere este obligatorie pentru succesul finalizării unei plăți.


 

Dacă vrei să integrezi SmartPay și ai nevoie să întelegi ce versiune este potrivită business-ului tău, contactează-ne și hai să discutăm.




bottom of page