top of page

De ce Smart Fintech? 11 motive esențiale pentru alegerea partenerului local care automatizează legătura cu băncile

11 motive esențiale pentru care să alegi Smart Fintech cu încredere pentru afacerea ta și automatizarea legăturii cu băncile tale și ale clienților tăi.


Vrei să obții tranzacțiile bancare din conturile tale sau ale clienților tăi în cel mai eficient mod posibil, să plătești din conturile tale fără efort sau să oferi soluții de plată cont la cont în siguranță clienților tăi? Află aspectele mai puțin vizibile din spatele soluțiilor noastre, SmartPay și Smart Accounts, care ne poziționează ca partener de încredere pentru digitalizarea prin Open Banking în România.



  1. Pionierat în Open Banking-ul din România - cu o vastă experiență și cu autorizarea Băncii Naționale a României, suntem primii care vă oferă avantajele acestui nou concept, din aprilie 2021.

  2. Prima soluție de plată pentru retail și corporate - SmartPay este construită cu o fundație solidă și testată intensiv. Autorizarea timpurie ne-a permis construirea și rafinarea tehnologiei pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor din ambele sectoare.

  3. Infrastructură robustă - beneficiați de o platformă robustă de Open Banking, al cărei pilon central, infrastructura PSD2 a băncilor, este monitorizat și analizat printr-o soluție proprie (denumită SPG Monitor) din spatele SmartPay și Smart Accounts, utilizată și de Banca Națională a României, precum și de alte bănci. Asigurăm, astfel, o monitorizare precisă a performanței infrastructurii de Open Banking pentru toți participanții.

  4. Suport local pentru echipa ta – cu Smart Fintech, veți avea acces la suportul echipei noastre locale cu experiență în gestionarea integrărilor de plăți cont la cont și interogării conturilor bancare prin Open Banking în diverse medii, web și mobile.

  5. Suport local pentru clienții tăi, utilizatorii serviciului de plată - beneficiați de suport prompt și eficient prin canalele de suport dedicate în parteneriat cu băncile locale: suport rapid alături de echipele băncilor; precum și de experiență solidă în Open Banking, pentru a rezolva cu precizie provocările care apar. Devotamentul nostru este de a asigura o experiență fără egal pentru partenerii și utilizatorii serviciilor Smart Fintech.

  6. Băncile au ales infrastructura Smart Fintech am colaborat cu unele dintre cele mai mari Bănci din România pentru dezvoltarea infrastructurii lor de Open Banking pentru inițierea plăților cont la cont și interogarea conturilor bancare, acesta fiind un exemplu al aprecierii expertizei echipei noastre inclusiv de către Bănci.  Aceste parteneriate strategice ne-au consolidat poziția în piață și ne oferă un avantaj competitiv.

  7. Înțelegem piața locală și o adresăm cu prioritate și interes - cu o investiție locală proprie și o echipă cu peste 20 de ani de experiență în IT Financiar-Bancar. În cei 3 ani de activitate în Open Banking, am observat intrarea și retragerea unor jucători externi. Aceste evoluții evidențează nu doar stabilitatea și reziliența noastră, dar și înțelegerea profundă și necesară a particularităților pieței locale. Suntem aici pentru a construi și crește împreună cu partenerii noștri.

  8. Proximitatea BNR – prin care serviciile locale prin Open Banking oferă mai multă siguranță utilizatorilor finali ai acestora. Această proximitate instituțională locală a organismului de supraveghere asigură rezolvarea rapidă a problemelor, direct în România, sub îndrumarea Băncii Naționale. Astfel, comunicarea eficientă și directă în limba română elimină întârzierile și complexitățile.

  9. Contribuție activă și continuă la dezvoltarea locală a Open Banking – coordonăm și participăm activ în proiecte și evenimente locale pentru dezvoltarea Open Banking în România, colaborând cu băncile, cu BNR și cu ceilalți furnizori de Open Banking pentru a modela viitorul serviciilor în direcția potrivită pieței locale. Suntem implicați activ în dialogul esențial pentru evoluția Open Banking și oferim soluții adaptate nevoilor utilizatorilor din România.

  10. Partener preferat de integratorii locali recunoscuți - alegeți o soluție de plată integrată, preferată de cele mai mari platforme informatice terțe din România. Aceasta demonstrează nu doar fiabilitatea și adaptabilitatea soluției noastre, dar și încrederea pe care o inspirăm în rândul liderilor de piață din diverse sectoare.

  11. Soluție scalabilă și de încredere pentru plăți de valoare mare și foarte mare - acceptați plăți securizate și automate pentru tranzacții de sute de mii și milioane de RON. Utilizată cu încredere în sectorul retail, reflectând nivelul înalt de securitate pe care-l oferim.


Alege și tu soluțiile locale ale viitorului și transformă-ți afacerea, automatizând legatura cu băncile.




bottom of page