top of page

SmartPay & Revolut: extindem orizontul plăților digitale

Descoperă o nouă dimensiune a plăților digitale cu Revolut. SmartPay anunță integrarea Revolut în portofoliul său de parteneri bancari, alături de alte 12 bănci de top din România. Astfel, acum poți accepta plăți mai simple și mai rapide cu SmartPay și din conturile Revolut.



Oportunități noi pentru partenerii noștri

 

Partenerii SmartPay pot accepta acum plăți din conturi Revolut pentru o varietate de tranzacții, cum ar fi alimentarea conturilor de investiții, plata ratelor de credit, plăți online la comercianți sau plata facturilor.


Clienții tăi aleg să plătească cu Revolut?

Fluxul de plată rămâne la fel de simplu: la alegerea plății cu SmartPay, aceștia sunt redirecționați în aplicația lor bancară Revolut, unde găsesc toate detaliile tranzacției precompletate. Tot ce mai trebuie să facă este să autorizeze și tranzacția e finalizată.


Activează plata din conturi Revolut cu SmartPay

Descoperă cum activezi această opțiune în platforma ta. Am pus la dispoziție, în secțiunea Docs de pe website, Documentația OpenAPI pentru SmartPay. Dacă ai nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta.


Îmbunătățește experiența de plată pentru clienții tăi!







bottom of page