top of page

Smart Fintech la GoTech World 2022

Actualizată în: 29 sept. 2023

La începutul lunii noiembrie am participat la efervescentul eveniment organizat la Romexpo, pentru al patrulea an la rând. GoTech World nu a dezamăgit niciodată, fiind plasat ca un eveniment de top de inovație și tehnologie în România, iar ediția live post-pandemică a fost mai mare și mai vizitată decât ne așteptam.


Ne-am bucurat să ne întâlnim cu partenerii din industrie din nou față în față, însă și cu un mare interes din partea vizitatorilor. Smart Fintech a fost prezent la evenimentul din acest an cu ambele soluții de open banking autorizate de Banca Națională a României și 100% funcționale. Ne-a suprins plăcut și faptul că soluțile de plată cont-la-cont (SmartPay) și de agregare a informațiilor conturilor (Smart Accounts) au parte de o recunoaștere în creștere în rândul celor cu care am discutat la stand sau în zonele de networking special amenajate, ori la finalul prezentării de pe scena de Retail & eCommerce. Iar legat de această prezentare, Alice Anghelea (Revenue Growth, Smart Fintech) și Ana Maria Georgescu (Co-founder, Smart Fintech) au arătat 'Cum impactează Open Banking-ul societatea, afacerile online și consumatorii '.


În câteva imagini, asftel s-au desfășurat evenimentele la GoTech World 2022 pentru noi:





Mai jos, vă invităm să urmăriți un interviu din cadrul evenimentului, acordat de Bogdan Stănuș (Sales & Customer Development, Smart Fintech) publicației Profit.ro, în GoTech Media Center.


Vă mulțumim că ne-ați fost alături!



bottom of page